SÄHKÖTYÖTURVALLISUUSKORTTI

SETI Oy:n auktorisoimat kouluttajat saavat tilata sähkötyöturvallisuuskortteja henkilöille, jotka ovat käyneet SFS 6002 kurssin ja suorittaneet siihen kuuluvan kokeen hyväksytysti.

SETI Oy ylläpitää toimittamansa koulutusmateriaalin ja kokeet ajan tasalla määräysten tai standardin vaatimusten muuttuessa ja laskuttaa toimitetun päivityksen kouluttajan ilmoittamalta organisaatiolta.


Auktorisoidun kouluttajan hyväksymisehdot

 1. Hakija täyttää sähköturvallisuuslain (1135/2016) 73 §:ssä sähköalan ammattihenkilölle asetetut vaatimukset tehdä itsenäisesti sähkötöitä tai on kelpoinen toimimaan sähkötöiden johtajana.

 2. Henkilö on osallistunut SETI Oy:n hyväksymään sähkötyöturvallisuuskouluttajakoulutuksen tai SETI Oy on auditoinnilla hyväksynyt kouluttajan koulutuksen, osallistujalle jaettavan kirjallisen materiaalin ja kokeet.
Koulutuksen toteutus


 1. Hakija käyttää järjestämissään koulutuksissa SETI Oy:n hyväksymää koulutusmateriaalia ja koekysymyksiä.

 2. Jos hakija käyttää omia kysymyksiä, ovat kysymykset hyväksytettävä etukäteen SETI Oy:llä.

 3. Kokeen hyväksymispisteraja on 62,5 % kokeen maksimipistemäärästä.

 4. Koulutuksen järjestämispaikka ja päivämäärä ilmoitettava vähintään viikkoa ennen SETI Oy:lle osoitteeseen seti@seti.fi.

Korttien tilaaminen

 1. Auktorisoitu kouluttaja ilmoittaa organisaation, jonka lukuun pitää koulutukset. SETI Oy laskuttaa sähkötyöturvallisuuskortit ja toimittaa vain kouluttajan ilmoittamalta organisaatiolta. (sama henkilö voi toimia useamman orginasaation nimettynä kouluttajana. Sopimusta varten ilmoitus birgitta.pessi@seti.fi)

 2. Sähkötyöturvallisuuskortit tilataan SETI Oy:n toimittamalla lomakkeella. Syntymäajat merkitään samalla formaatilla. Esim. 1.1.1967 (ilman edessä olevia nollia)

 3. Sähkötyöturvallisuuskortti myönnetään vain henkilölle, joka on hyväksynyt tietojensa tallentamisen SETI Oy:n sähkötyöturvallisuuskorttirekisteriin.
  (sähkötyöturvallisuuskortin rekisteriseloste)

SETI Oy:n julkiset auktorisoidut kouluttajat löydät SETIpro-rekisteristä.


Uuden aineiston latausohje

Lisätietoja veli-pekka.vitikka@seti.fi
Tietoja korttitilauksista ja SETIpro-rekisteristä birgitta.pessi@seti.fi